Президентът Николас Мадуро обяви във вторник, че служба на ООН

...
Президентът Николас Мадуро обяви във вторник, че служба на ООН
Коментари Харесай

Мадуро обявява връщането на службата за правата на ООН във Венецуела

Президентът Николас Мадуро разгласи във вторник, че работа на Организация на обединените нации за правата на индивида ще стартира още веднъж да работи във Венецуела, откакто беше спряна и личният състав й беше подредено да напусне през февруари.

Промяната идва, когато Мадуро е подложен на рецензии вкъщи и в чужбина поради спазването на правата на индивида на неговото ляво държавно управление, защото той се бори с несъгласието, до момента в който се стреми към трети мандат на власт.

Той навлече по-специално рецензии за предотвратяването на необятно известен опозиционен водач да не се кандидатира против него на изборите през юли, които той даде обещание, че ще бъдат свободни и почтени.

Мадуро направи изказването във вторник дружно с Карим Хан, началник на Международния углавен съд, който проверява Венецуела за вероятни закононарушения против човечеството при насилствена принуда по отношение на митингите през 2017 година

„ Получих предлагането още веднъж да поканя офиса на висшия комисар на Организация на обединените нации по правата на индивида Фолкер Тюрк да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР