Президентът не е спрял да критикува това правителство от първия

...
Президентът не е спрял да критикува това правителство от първия
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Радев е част от групата, свалила действащото правителство

Президентът не е спрял да подлага на критика това държавно управление от първия му ден, макар че той сътвори „ Продължаваме промяната ”. Смятаме, че той е част от тази група, която смъкна настоящото държавно управление.

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова минути, откакто третият мандат бе върнат на Румен Радев несбъднат, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Нинова бе безапелационна, че не приема рецензията на Румен Радев към Българска социалистическа партия, че оставят енергетиката в безпорядък.

„ ИТН ” и Слави Трифонов са излъчили министъра в енергетиката. Нямаме никакво предпочитание да носим отговорност за това. Президентът да не се оправдава с завещание, а да назначи министри, които да се оправят с казуса, предложи Корнелия Нинова.

Според нея Радев няма да удължи живота на 47-ото Народното събрание, с цел да бъде открито решение за избор на ръководител на енергийния регулатор. Тя бе безапелационна, че нов ръководител на КЕВР не може да се избере за два дни и президентът доста добре го знае.

Той бърза да влезе във властта и да ръководи, съобщи Нинова и продължи: Аз издигнах Румен Радев личен състав. Той дължи и двата си мандата на Българска социалистическа партия. Гражданите да оценят неговата работа като президент.

Относно състава на бъдещия длъжностен кабинет, Нинова сподели: Президентът ще вземе наши представители в служебния кабинет зад тила ни, никой не се е обръщал публично. Да се знае, че Българска социалистическа партия не взе участие в служебния кабинет, съобщи Нинова. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР