Президентът направи гаф. Има неща, за които човек трябва да

...
Президентът направи гаф. Има неща, за които човек трябва да
Коментари Харесай

Нидал Алгафари: Президентът сгафи за Венецуела

Президентът направи гаф. Има неща, за които човек би трябвало да си направи сметка, преди да се изкаже. Трябваше да си зададе въпроса "България с кой е в съюз? " Това сподели в предаването "Офанзива " по Канал 3 политическият пиар Нидал Алгафари във връзка позицията на президента Румен Радев във връзка със обстановката във Венецуела.

По този метод той сподели, че се разграничава от позицията на държавното управление и че е по-близък до Русия. Във вътрешнополитически проект това може да е плюс за него, само че във външнополитически проект не може да има разнопосочни позиции, съобщи Алгафари.

Президентът по-скоро залага на игра, която е след време, евентуално за някакъв план, по който може би ще го тласнат да тръгне. Надявам се, че ще има задоволително мъдри хора да му напомнят какво направиха негови прародители като Георги Първанов и Петър Стоянов, разяснява политическият анализатор.

Бих го посъветвал да играе ролята на обединител, да демонстрира неприятните страни и на едните, и на другите, а в случай че завоюва втори мандат, тогава може да бъде някаква действителна съпротива. В първия мандат считам, че това е неточност, сподели още Нидал Алгафари.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР