Президентът на Ювентус Андреа Аниели предприе пътуване, от което се

...
Президентът на Ювентус Андреа Аниели предприе пътуване, от което се
Коментари Харесай

Шефът на "Ювентус" при Роналдо в Гърция

Президентът на " Ювентус " Андреа Аниели предприе пътешестване, от което се надява да се върне с скъпия автограф на Кристиано Роналдо.

Италианското издание " Гадзете дело спорт " издебна предприемача да се качва на частен аероплан, който пътува от Пиза за гръцкия курорт Каламата, където португалецът почива със фамилията си. Очаква се срещата сред представителя на " Старата госпожа " и футболистът да се организира още през днешния ден (10 юли).
Роналдо и резултатът на доминото Трансферът на португалеца в "Ювентус " ще раздруса европейския пазар
Ако всичко в контракта е наред, дългочакания от тифозите трансфер ще бъде разгласен в идващите 48 часа, предвиждат италиански издания.

Juventus president Andrea Agnelli has been pictured at Pisa airport, he is heading to Kalamata, Greece, to meet Cristiano Ronaldo. pic.twitter.com/urnEek8vXZ
— Mootaz Chehade (@MHChehade) July 10, 2018

Роналдо ще напусне " Реал " Мадрид, в който игра от 2009 година насам и завоюва 4 трофеи от Шампионската лига. Според появилите се информации, за неговите услуги " Юве " ще заплати 100 млн. евро на испанския гранд, а заплатата на португалеца ще бъде в размер на 30 млн. евро на сезон.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР