Президентът на волейболната ни федерация Любомир Ганев се поклони пред

...
Президентът на волейболната ни федерация Любомир Ганев се поклони пред
Коментари Харесай

Любо Ганев: Надявам се най-силният ни мач да е срещу Франция

Президентът на волейболната ни федерация Любомир Ганев се поклони пред българските почитатели и похвали националите за себераздаването при загубата 0:3 настоящите европейски вицешампиони от Словения във Варна. Тя прати отбора на селекционера Пламен Константинов на 1/8-финал против олимпийския първенец Франция. Той е в петък в зала " Конгресна ".

" Надявам се това да не е бил най-силният мач на България, а най-силният мач да бъде в петък против Франция. Наистина момчетата играха ужасно против Словения, за което ги приветствам.

Бях споделил, че в случай че желаеме да създадем нещо запаметяващо се на това европейско, ще би трябвало да бием един мощен тим. В нашия случай се падаше или Словения, или Франция. По моите сметки просто трябваше да играем с Франция на четвъртфинал, само че пък в този момент ще го срещнем по-рано.

Ако момчетата играят по този начин, както играха против Словения, аз съм спокоен, че ще създадем страховит мач. Пожелавам им единствено да са здрави в дните до осминафинала ", съобщи Ганев.

" Когато отидох в съблекалнята, с цел да пожелая на момчетата триумф в мача против Словения и да им вдъхна малко кураж, главното, което им споделих, е: " играйте дружно, играйте един за различен ". И в действителност тимът ни игра доста добре.

Ако бяхме съумели да играем по-прецизно вторите топки, в случай че тези топки след отбраната успявахме да си ги вдигнем по-добре - дали от разпределител, или от някой от нападателите, може би щяхме да се поздравим с триумф. Но аз им поисквам да продължат да играят по този начин, да се раздават и може би ще ни зарадват ", добави президентът на БФВ.

" Искам да благодаря на почитателите в тази прелестна зала. Те в действителност бяха седмият състезател на тима, даже при недобрата игра, те го подкрепяха напълно. Бих ги призовал още веднъж: елате на 8 септември от 20,30 часа да подкрепим нашия тим, а се надявам, че момчетата ще ни зарадват с добра игра. Но в действителност върша голям реверанс пред почитателите ни ", продължи Ганев и се поклони и действително пред българската аудитория.

" Освен неуморната поддръжка, която се вижда в залата и по малкия екран, желая да кажа и различен факт. За първи път, откогато в България организираме мачове на огромни шампионати, съумяваме да продадем безусловно всички билети за българските мачове на предварителна продажба. Надявам се нашите почитатели да продължат да поддържат тима във всеки миг, тъй като момчетата имат потребност от тях ", сподели още той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР