Президентът на ВК Хебър (Пазарджик) Александър Иванов подаде оставка от

...
Президентът на ВК Хебър (Пазарджик) Александър Иванов подаде оставка от
Коментари Харесай

Александър Иванов подаде оставка от шефски пост във волейбол...

Президентът на ВК Хебър (Пазарджик) Александър Иванов подаде оставка от управлението на Национална волейболна лига. По този метод той стана взаимен с ръководителя на Лигата Атанас Гаров, който преди време го предложения да се включи в екипа на ръководещия орган.

Припомняме, че преди няколко дни оставката си хвърли и Гаров, който се разгласи срещу новия формат на мъжката Суперлига.

Ето и цялостните претекстове на Александър Иванов за решението си да напусне УС на Лигата:

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

В последната година управлението на Хебър (Пазарджик), чийто Председател съм аз, и Национална волейболна лига построиха извънредно положително организационно съдействие. Винаги сме се старали да подкрепяме работата на ръководещия орган, а финалите за Купа България 2021 в Пазарджик бяха крайния резултат и образец по какъв начин две организации могат да си сътрудничат за постигането на първокласен артикул. Впоследствие одобрих поканата на господин Атанас Гаров, Председател на НВЛ, да се включа в управлението, тъй като бе видно старанието на целия екип да гради и надгражда, чрез което да подвигаме цялото равнище на волейбола у нас.

За страдание не съумях да показва проекта си за развиване на Суперлига и Висша лига пред господин Атанас Гаров и екипа на НВЛ. В тази връзка имам вяра, че новият формат не кореспондира с моите цели и упоритости и с тези на водещ клуб като Хебър (Пазарджик).

Искрено съм отчаян, че дейностите и вижданията на огромна част от клубовете беше в прорез с всевъзможни поредни, рационални и управнически дейности, което докара и до оставката на господин Атанас Гаров. Смятам за почтено, откакто управлението и задачите НВЛ са разнообразни, аз също да не бъда част от този колектив.

Уважаеми членове на УС на БФВ,

Моля, да приемете това писмо като моя публична оставка като член на комисия Национална волейболна лига.

С почитание, Александър Иванов
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР