Президентът на Венцеслав Стефанов даде своя коментар пред Sportal.bg относно

...
Президентът на Венцеслав Стефанов даде своя коментар пред Sportal.bg относно
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Херо винаги е притеснен, когато съдията не свири по неговата гайда

Президентът на Венцеслав Стефанов даде своя коментар пред Sportal.bg по отношение на равенството с в Стара Загора.

" Бориха се момчетата - и предходния мач, и този. Виждам много позитивни неща в играта. Виждам, че тимът има огромен капацитет. Трябва обаче да стартираме да вкарваме, да осъществяваме ситуациите си. Убеден съм, че Калоян, Сораков, Митко Рангелов и Косъма имат капацитет, нещата ще се получат.

Не желая да насочвам думи към почитателите, отчаян съм от тях. Феновете би трябвало да поддържат тима - преди две години викаха " Заги, вън! ", в този момент споделят " Заги, върни се! ". Славия има треньор -, и аз съм удовлетворен от него. Ние не сме освободили Загорчич, той си потегли самичък.

Херо постоянно е обезпокоен, когато съдията не свири по неговата гайда. Аз мисля, че това е един от дребното съдии, който свири независимо всичко. Не им изнася. На мача с ЦСКА също имаше игра, само че нямаше какъв да е свирне. Видяхте и вие, нали? Наказаха ме мен обаче. Е, не мога да се съглася с това.

Господ здраве да дава - и на Херо, и на тия, които раздават санкции с хиляди левове. Господ вижда - бави, само че не не помни. Ще пристигна Видовден ", сподели шефът на " белите ". efbet Лига 18 кръг, неделя 21 февруари  Берое 1:1краен резулат  Славия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР