Президентът на университета Браун Кристина Паксън беше уловена да пропуска

...
Президентът на университета Браун Кристина Паксън беше уловена да пропуска
Коментари Харесай

Университетът Браун предварително пропуска споменавания на еврейски студенти в речта си, след като пропалестински активисти я подиграваха

Президентът на университета Браун Кристина Паксън беше уловена да пропуща споменавания на еврейски студенти в кампуса, откакто беше подигравана от пропалестински деятели в тирада, която произнесе в понеделник.

Паксън приказва с готови забележки на бдение в чест на Хишам Авартани, палестински студент, който беше измежду ранените при неотдавнашната пукотевица във Върмонт, разследван като закононарушение от ненавист.

Тя се обърна към по-широкия ужас, избухнал в Близкия изток след терористичните офанзиви против Израел от Хамас на 7 октомври, както и към митингите и случаите на ненавист, които се случиха в Съединени американски щати от този момент, като сподели на присъстващите „ За страдание, ние не можем да направляваме това, което се случва по света и в цялата страна. "

Президентът на университета Браун Кристина Паксън беше уловена да пропуща препратки към еврейски студенти от речта си, откакто беше подигравана от пропалестински деятели. (Екранна снимка/WPRI)
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР