Президентът на Унгария Каталин Новак смята, че НАТО не трябва

...
Президентът на Унгария Каталин Новак смята, че НАТО не трябва
Коментари Харесай

Президентът на Унгария: НАТО трябва да стои настрана от войната в Украйна

Президентът на Унгария Каталин Новак счита, че НАТО не би трябвало да бъде въвличан в спора в Украйна, а Европа би трябвало да намерения за своето оцеляване. Говорейки в сряда вечерта на среща с задгранични посланици в Будапеща, тя означи, че по тези въпроси би трябвало да се управляват от прагматични съображения, оповестява ТАСС.
Унгарската президентка напомни, че въоръженият спор в Украйна продължава от към година. " Трябва да бъдем прагматични по този въпрос, само че би трябвало да мислим и за оцеляването на Европа. Организацията на Северноатлантическия пакт би трябвало да стои настрани от войната, да не разрешава на страстите да вземат връх и да бъдат въвлечени в спора ", сподели Новак.

Обръщайки се към посланиците, тя акцентира, че Унгария разчита на схващане от други страни. " Различните култури вземат разнообразни решения по разнообразни способи, само че Унгария ги почита. В подмяна чака същото - почитание към нейната култура и нейните решения от другите ", цитира думите на президента информационна агенция.
От самото начало на украинския спор Унгария осъди дейностите на Русия, само че, за разлика от други страни от НАТО, отхвърли да достави оръжие на Киев, показва ТАСС. Будапеща поредно приканва за спокойно споразумяване на обстановката в Украйна посредством договаряния и предизвестява против стъпки, водещи до ескалация на военните дейности. В същото време Унгария дава филантропична помощ на Украйна и оказва помощ на украинските бежанци.
Източник: ТАСС

Следвайте " Гласове " в
12 Яну 20231311 Яну 2023228611 Яну 202328010 Яну 202363509 Яну 2023107608 Яну 2023218КоментариBacho Кольо12 Яну 2023 9:13ч.
Обидно! Защо нито един наш върховен общественик - президентът Радев, някой от ръководителите на Народно събрание или министър председателите, които се извъртяха във властта, не каже в прав текст " Войната на Съединени американски щати в Украйна не е наша война " Защо унгарците го могат, за какво хърватските президнт и министър председател го могат?!? Обидно!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Комплекс за непълноценност, бачо Кольо!12 Яну 2023 11:10ч.
Историческото минало никой не го е отменял! Унгарците живяха в империя и бяха част от нея. И ние живяхме 500 години в империя, само че ни считаха за парадайса. Сега нашите управници се пробват да компенсират. Ганю Балкански в цялото си великолепие!!! Не единствено обидно, само че и тъжно!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Чети, бе, двойкаджийо12 Яну 2023 9:14ч.
Чети, бе, Руменчо, чети и се учи, другояче на изправителен в първо поделение на един гиздав дунавски остров., прочут на доста предатели на Родината.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Вашето време свърши!12 Яну 2023 9:54ч.
Загубихте Студената война. Ако желаете да има папо, в поддръжка на Русийката ще може да се изявявате единствено анонимно по конгреси като този.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Пак ли ти бе, олигофрен?12 Яну 2023 10:05ч.
Явно " Русийката " е основната дума по която ти начисляват тролския хонорар.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати bodar4uk12 Яну 2023 10:22ч.
За страдание, украинците се оказаха по-хитри и крепко хванаха в менгеме Европа и Сащ, от което оттърване няма, а единствено още и още натягане на примката за простаците от Нато.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати сащ са сатанисти12 Яну 2023 11:16ч.
За да сме солидарни с думите и - би трябвало неотложно да изгоним сащническия дипломат от България, да скъсаме дипломатицята със сатанистите от сащ и да дадем образец на останалите европейски страни, че зависимостта от сащ може да бъде и би трябвало да бъде прекъсната!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани10 Яну 2023249511 Яну 202344311 Яну 202337228 Дек 2022823
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР