Президентът на Украйна ВолодимирЗеленски коментира днешните санкции срещу Русия, като

...
Президентът на Украйна ВолодимирЗеленски коментира днешните санкции срещу Русия, като
Коментари Харесай

Зеленски за новите санкции: По-строги ограничения - по-бърз край на войната

Президентът на Украйна Володимир Зеленски разяснява днешните наказания против Русия, като сподели, че колкото по-строги са рестриктивните мерки, толкоз по-бързо агресорът ще приключи войната в Украйна. Това съобщи президентът във вечерното си видеообръщение, представено от УНИАН, съобщи News.bg.

Той напомни, че 322 съветски компании са добавени към санкционния лист.

" Днес влязоха в действие три нови решения за наказания против тези, които влагат и поддържат съветската експанзия. На първо място, това е още един пакет от наказания против съветския военно-промишлен комплекс - предприятия, които обезпечават терористичната войска. Този път 322 компании са добавени: производители на оръжия, съставни елементи и други сходни ", сподели президентът.

Другите два санкционни листата, съгласно Зеленски , са физически и юридически лица, които оказват помощ за заобикаляне на глобите против Русия, държат имущество на военнопрестъпници и вземат участие в унищожаването на свободата както на територията на самата Русия, по този начин и на наша земя.

" Нашите санкционни пакети се създават в елементи и по-специално във връзка с синхронизацията с сътрудниците. Това е една от главните ни общи задания - безусловно всички, които търсят по-бърз завършек на войната, по-бързо от нашата победа. Задачата е да отстрани всевъзможни благоприятни условия за Русия да заобикаля глобите. Всяка съветска скица, която ви разрешава да заобикаляте глобите, прибавя време към тази война, прибавя благоприятни условия за агресора. Съответно, колкото по-строг е режимът на наказания против Русия, толкоз повече ограничавания против терористичната страна и всички лица, свързани с нея, против цялата съветска стопанска система на войната, толкоз по-бързо ще свърши експанзията. Благодаря на всички в света, които схващат това ", акцентира Зеленски.

Той също по този начин означи значимостта на обстоятелството, че е почнала световна ограничаваща работа във връзка с съветската нуклеарна промишленост.

" Тази промишленост освен генерира средства за бюджета на агресора, само че и оказва помощ да се слагат според други страни, на територията на които се извършват сякаш " енергийни " нуклеарни планове. Всяка сила за Кремъл е оръжие. Ядрената сила за тях също е оръжие. Точно това, апропо, се случва в Запорожката АЕЦ, която Русия употребява точно като оръжие за изнудване на света. Добре, че Англия, Америка, Франция, Япония и Канада сътвориха съюз, който би трябвало да отстрани нуклеарната промишленост на страната от международния пазар - терорист ", сподели президентът.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР