Президентът на Украйна Володимир Зеленски се показа като истински герой.

...
Президентът на Украйна Володимир Зеленски се показа като истински герой.
Коментари Харесай

Зеленски излезе от бункера и обеща да защитава Украйна в надъхваща реч ВИДЕО

Президентът на Украйна Володимир Зеленски се появи като същински воин. Той и най-близките му излязоха от тайния бункер и снимаха видео от улицата. В него Зеленски афишира, че той и най-важните хора от властта са на линия и са подготвени да пазят Украйна до дъно. Държавният глава на нападнатата страна пое риска да се покаже, въпреки да е ясно, че е цел №1 на съветските окупатори.

Министърът на защитата на страната - Олексий Резников, който също е на клипа, доскоро разгласява текст, с който изяснява, че бранителите на нацията могат да се похвалят с положителни резултати и най-безстрашната войска в Европа, а Русия я чакат хиляди и хиляди изгубени животи на бойци - толкоз, колкото най-малко 2 войни в Чечня. Той прикани елементарните руснаци да се вдигнат против режима на Путин и да излязат по улиците на антивоенни демонстрации.

По публични данни на Украйна малко под 3 хиляди съветски бойци към този момент са премахнати, доста летателна и наземна тяхна военна техника е унищожена и военната им инвазия не се развива по проекта на Русия.





Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР