Президентът на Украйна Володимир Зеленски разкритикува остро във видеообръщение пред

...
Президентът на Украйна Володимир Зеленски разкритикува остро във видеообръщение пред
Коментари Харесай

Зеленски разкритикува нерешителността на някои европейски лидери при въвеждането на санкции срещу Русия

Президентът на Украйна Володимир Зеленски разкритикува остро във видеообръщение пред Народното събрание на Ирландия нерешителността на някои европейски водачи при въвеждането на наказания против Русия. Той прикани също така Европейски Съюз да затегне още повече ограниченията против тази страна.

" Има механизми, които разрешават да се направи това. Единственото нещо, което липсва, това е един кардинален метод от някои водачи, политически или стопански, които мислят постоянно, че войната и военните закононарушения, не са толкоз ужасни неща, колкото, финансовите загуби ", акцентира Зеленски. " Ние не можем да толерираме никаква колебливост след това, което преживяхме ", добави той.

View this post on Instagram

Зеленски заяви, че от началото на спора в Украйна са убити 167 деца, а над 10 милиона души са оставени без заслон, съобщи Ройтерс. Той сподели, че Русия е поразила украински цивилни обекти тази нощ, в това число и склад за гориво.

Зеленски също по този начин упрекна Русия, че се пробва също така да провокира рецесия с храните и че употребява глада като оръжие.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР