Президентът на Украйна Володимир Зеленски одобри персонални санкции срещу 2507

...
Президентът на Украйна Володимир Зеленски одобри персонални санкции срещу 2507
Коментари Харесай

Зеленски одобри отложени санкции срещу Роман Абрамович и още над 2500 руски бизнесмени

Президентът на Украйна Володимир Зеленски утвърди лични наказания против 2507 руснаци и 1374 съветски компании, препоръчани от Съвета за национална сигурност и защита на страната. Бизнесменът Роман Абрамович беше включен в листата със наказания, само че до името му има записка - " глобите се ползват след привършване на размяната на пленници и тела на починали ". Абрамович изпълняваше посредническа роля при размяната на пленници при започване на войната.

Освен Абрамович под глобите попаднаха Генадий Тимченко, Сюлейман Керимов, Михаил Прохоров, Аркадий Ротенберг, Юрий Ковалчук. Сред фирмите и отделите са административните служби на президента на Русия, Rosgosstrakh, Rostelecom, Alfa-Bank, RDIF, RusHydro, KamAZ.

Ограничителните ограничения включват заледяване на активи и преустановяване на търговията и преноса на запаси, прекъсване на стопански и финансови отговорности и отменяне или прекъсване на лицензи. Междувременно съветското външно министерство дефинира задържането в Италия по искане на Съединени американски щати на сина на губернатора на Красноярския край Артем Ус като акция за „ взимане на заложници “ с политически цели. В тази връзка ведомството предложи на руснаците, които имат учредения да подозират " интерес " от страна на Съединени американски щати към себе си, да се въздържат от пътешестване в чужбина.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР