Президентът на Украйна Володимир Зеленски не възнамерява да преговаря с

...
Президентът на Украйна Володимир Зеленски не възнамерява да преговаря с
Коментари Харесай

Зеленски не възнамерява да преговаря с Русия, която нарича агресор

Президентът на Украйна Володимир Зеленски не има намерение да договаря с Русия , няколко пъти загатва Руската федерация като страна, която изпреварва Украйна във всички връзки, само че я назовава " агресор ", оповестява ТАСС.

На въпроса на журналиста на публичната телевизия дали ще има договаряния с Русия, Зеленски дава отговор с " Не. "

В представянето на новаторското бъдеще на страната , той също сподели фотография от съвещание на Върховната Рада и от съвещанието на Държавната Дума , съпроводено от надписа: " Депутатите предложиха да върнат Русия към остарелия календар ". " Това е мястото, до което могат да ни доведат... Нещо, което не желаеме ", разяснява той.

В понеделник, по време на встъпителната си тирада, Зеленски разяснява, че постигането на мир в Донбас е негов първи приоритет , за реализацията на който е подготвен да " направи нещо ". Зеленски даде обещание на Русия политика на " моркова и тоягата ", а за " тоягата " Украйна ще разчита на Запада .

На 21 май ръководителят на президентската администрация на Украйна Андрей Богдан съобщи, че Зеленски има намерение да инициира референдум за преговорния развой сред Украйна и Русия.
 В Украйна настояха за оставката на Зеленски
В Украйна настояха за оставката на Зеленски

Беше основана специфична петиция по въпроса

Украинският президент желае украинската войска да се отърве от всичко руско и да вкара западни стандарти .

" Очаквам, че с появяването на военачалник Хомчак , в армията ни ще остава все по-малко руско всеки ден , вместо това западните стандарти ще се ползват на процедура ", написа Зеленски в Туитър.

Президентът изрази вяра, че украинската войска ще реализира високи стандарти. " Въоръжените сили на Украйна би трябвало да станат равностойни с най-хубавите армии на света ", добавя той.

Очікую, що з приходом генерала Хомчака у нашій армії щодня залишатиметься дедалі менше радянського, натомість на ділі впроваджуватимуться західні стандарти. Збройні сили України мають стати в один рівень з найкращими арміями світу.
— Володимир Зеленський (@ZelenskyyUa) May 23, 2019  НАТО: Русия би трябвало да освободи украинските моряци и да напусне Крим
НАТО: Русия би трябвало да освободи украинските моряци и да напусне Крим

Политическите решения в НАТО стават военна тактика за въздържане и отбрана
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР