Президентът на Украйна Володимир Зеленски коментира новината за смъртта на

...
Президентът на Украйна Володимир Зеленски коментира новината за смъртта на
Коментари Харесай

Володимир Зеленски: Навални е убит по лична заповед на диктатора Путин

Президентът на Украйна Володимир Зеленски разяснява новината за гибелта на съветския опозиционен водач Алексей Навални в наказателна колония. Както означи украинският водач по време на взаимна конференция с немския канцлер Олаф Шолц, съгласно него Навални е погубен по персонална заповед на диктатора Владимир Путин.
 
" Току-що стана известно, че Алексей Навални е умрял в съветски затвор. Очевидно е, че той е бил погубен от Путин, сходно на хиляди други, измъчвани само поради това създание. Путин не се интересува кой ще почине, стига да резервира позицията си ", сподели Зеленски, представен от УНИАН.
 
Президентът добави, че Путин би трябвало да загуби всичко, с цел да не продължава закононарушенията си. " Колкото и да е мъчно и каквито и да са провокациите, постоянно би трябвало да помним: единствено в единството животът може да бъде предпазен. Путин постоянно убива. Той самичък по себе си е война. Той няма да спре. Можое само да бъде спрян. И единствено дружно, в съдействие ", акцентира Зеленски.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР