Президентът на Украйна Володимир Зеленски благодари на американските законодатели от

...
Президентът на Украйна Володимир Зеленски благодари на американските законодатели от
Коментари Харесай

Зеленски благодари на Конгреса: Решение, което запазва правилния ход на историята

Президентът на Украйна Володимир Зеленски благодари на американските законодатели от Камарата на представителите за приемането на законопроекта, предусещащ отделянето на помощ за Украйна в размер на близо 61 милиарда $.

" Благодарен съм на Камарата на представителите на Съединени американски щати, на двете партии и персонално на ръководителя Майк Джонсън за решението, което резервира верния ход на историята. Демокрацията и свободата постоянно ще имат значение за света и в никакъв случай няма да бъдат победени до момента в който Америка оказва помощ те да бъдат предпазени. " – написа украинският президент в платформата Х.

„ Жизненоважният американски законопроект за помощта, който през днешния ден беше признат от Камарата на представителите, ще предотврати разрастването на войната и ще избави хиляди и хиляди животи, и ще помогне на нашите две народи да станат по-силни. Справедливият мир и сигурността може да бъдат реализирани единствено посредством мощ. “ – споделя още той.

„ Надяваме се законопроектите да бъдат подкрепени от Сената и да бъдат изпратени на президента Байдън. Благодаря, Америка! “ – приключва Володимир Зеленски.

Превод Faktor.bg

I am grateful to the United States House of Representatives, both parties, and personally Speaker Mike Johnson for the decision that keeps history on the right track.

Democracy and freedom will always have global significance and will never fail as long as America helps to…
— Volodymyr Zelenskyy / Володимир Зеленський (@ZelenskyyUa)
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР