Президентът на Украйна Владимир Зеленски заяви, че е дошло време

...
Президентът на Украйна Владимир Зеленски заяви, че е дошло време
Коментари Харесай

Зеленски: Разузнаването на Украйна да заеме настъпателна позиция

Президентът на Украйна Владимир Зеленски съобщи, че е пристигнало време разузнаването на страната да заеме настъпателна позиция.

„ Днес страната ни е изправена пред извънредно рискова опасност, по-специално пред опасност за суверенитета, териториалната целокупност и единството си. В този решителен интервал извънредно значима роля играе ефикасното разузнаване. Убеден съм, че е преме да се премине към настъпателни дейности по отбраната на нашите национални ползи “, съобщи Зеленски във връзка Деня на Службата за външно разузнаване на Украйна.
Зеленски: Украйна е подготвена за договаряния по спора в Донбас
Украйна има подготвеност да реализира съглашение всъщност за уреждането на спора в Донбас по време на нова среща на върха в норман...
Прочети повече
Достоверната информация за проектите на съперника е залог за вземането на верни решения, акцентира президентът и акцентира, че е значимо „ никой да не манипулира тази информация и да не употребява Украйна за своите ползи “. Той означи ролята на разузнаването при подготовката на материали от основна значимост за сигурността при договарянията в „ нормандския формат “, за урегулирането на рецесията в Донбас, по въпросите на газа и за построяването на тръбопровода „ Северен поток-2 “.

Още от ЕВРОПА:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР