Президентът на UFC, Дейна Уайт избухна срещу няколко водещи медии,

...
Президентът на UFC, Дейна Уайт избухна срещу няколко водещи медии,
Коментари Харесай

Дейна Уайт: Медиите саботират UFC

Президентът на UFC, Дейна Уайт избухна против няколко водещи медии, които сипват рецензии по адрес на организацията и ограниченията против разпространяването на ковид. Уайт недоволства от незаслужената рецензия от страна на репортера Кевин Драпър от Ню Йорк Таймс, който не утвърждава възобновяването на активността на организацията по време на пандемията от ковид.

" Този човек се е уредил с работа в Ню Йорк Таймс, интервюира президнета на ESPN, Джими Питаро, за 45 минути... изгуби му 45 минути и по този начин и не употребява нито един негов откъс, " показа гнева си Уайт. " И знаете ли за какво? Защото всичко, което той сподели бе положително. "
" Гардиън " пък показа, че чиновници на компанията, измежду които и Уайт, не са спазвали протокола за сигурност и не са носили маски по време на събитието.

Протоколът включва проби за ковид на бойците, треньорите, реферите и присъстващите медии. От UFC също по този начин ограничиха достъпите до събитията единствено за лица, които са нужни за провеждането им.

" Опитваме се да намерим решение на проблемите и да възвърнем спорта в безвредна среда, тъй че това е доста значимо за нас. Всеки уикенд вършим събития и всеки уикенд имаме толкоз доста рецензии от разнообразни медии, които се пробват да саботират надпреварите. "



mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР