Президентът на UFC Дейна Уайт е готов да организира битка

...
Президентът на UFC Дейна Уайт е готов да организира битка
Коментари Харесай

Дейна Уайт постави условие за сблъсък Усман-Чимаев

Президентът на UFC Дейна Уайт е подготвен да провежда борба сред някогашния хегемон при 77-килограмовите Камара Усман и набиращия известност кандидат Хамзат Чимаев, само че при едно изискване.
 Усман приветства дуел с Чимаев: Бил съм се и с по-големи и по-тежки! Усман приветства дуел с Чимаев: Бил съм се и с по-големи и по-тежки!
По-рано тази седмица Усман съобщи, че би желал да премери сили с Чимаев, само че не в полу-средна, или междинна категория, а в уговорена категория (catchweight).

“ Усман желае борба в уговорена категория, само че това не ми харесва. Тези уговорени категории не значат нищо. Ако има подобен дуел, то той ще се състои в междинна категория ”, съобщи Уайт пред “The Jim Row Show ”.

В последните си две изяви в полу-средна категория Усман загуби от Леон Едуардс - един път с нокаут и един път със съдийско решение. Тези провали могат и да наклонят везните към това по-скоро Камару да търси промяна на категорията. От друга страна, Чимаев се провали на кантара преди последната му планувана борба в тази дивизия. 29-годишният чеченец към този момент се е състезавал при 84-килограмовите и е заявявал своите проекти да бъде първенец и в тази категория.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР