Президентът на УЕФА Александър Чеферин заяви, че , и все

...
Президентът на УЕФА Александър Чеферин заяви, че , и все
Коментари Харесай

Чеферин потвърди, че Реал, Барса и Юве все още могат да изхвърчат от Шампионската лига

Президентът на УЕФА Александър Чеферин съобщи, че, и към момента могат да бъдат изключени от Шампионската лига. Трите тима, които бяха измежду отборите основали Суперлигата, са единствените, които не престават да не са я напуснали и обществено да настояват, че този план има бъдеще и ще бъде сбъднат. Това решение обаче, акцентира Чеферин, не е негово, а зависи от Дисциплинарната комисия на централата. Съдът в Мадрид, към който се бяха обърнали трите клуба, в последна сметка смъкна рестриктивните мерки и даде зелена светлина на УЕФА да ги глоби, в случай че бъде взето такова решение.
 Официално: УЕФА разгласи огромни промени в Шампионската лига Официално: УЕФА разгласи огромни промени в Шампионската лига
“Решението постоянно може да бъде обжалвано, когато процесът завърши, само че по-късно можем да действаме. Всеки клуб може да бъде осъден. Някои се съмняват в това, само че те бъркат. Правилата са идентични за всички. Вярвате или не, само че всички клубове се третират еднообразно, без значение дали са от, моята страна, или са някои от най-големите във футбола. На пряк въпрос дали е допустимо, и да бъдат осъдени, той отговори - Разбира се, че е допустимо, само че това е решение на Дисциплинарната комисия на УЕФА, а тя е самостоятелна ”, съобщи Чеферин.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР