Президентът на УЕФА Александър Чеферин отново се обърна към клубовете,

...
Президентът на УЕФА Александър Чеферин отново се обърна към клубовете,
Коментари Харесай

Президентът на УЕФА изригна срещу отцепниците: Направихте голяма грешка

Президентът на УЕФА Александър Чеферин още веднъж се обърна към клубовете, които оповестиха, че ще вземат участие в Суперлигата. По време на Конгреса на УЕФА той разгласи, че към момента има време въпросите тимове да си вземат поука и да попряват " голямата неточност, която са създали ". Любопитно е, че той се обърна към британските клубове.

" Искам да се обърна към притежателите на някои британски клубове ", съобщи Чеферин. " Господа, направихте голяма неточност. Някои ще кажат, че това е лакомия, други пренебрежение, надменност или цялостно непознаване на футболната просвета на Англия, само че в действителност това няма значение ", сподели той.

" Това, което има значение е да промени мнението си, всеки прави неточности. Английските почитатели заслужават да си поправите грешката, те заслужават почитание ", съобщи Чеферин.

" Всички правилества са с нас, всички почитатели са с нас, всички публицисти са с нас. Има някоко хора от другата страна. Ще им позволим ли да ни вземат футбола? Не, няма да го позволим ", добави Чеферин.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР