Президентът на УЕФА Александър Чеферин изпрати благодарствен адрес до българския

...
Президентът на УЕФА Александър Чеферин изпрати благодарствен адрес до българския
Коментари Харесай

Александър Чеферин с благодарствен адрес до Борислав Михайлов

Президентът на УЕФА Александър Чеферин изпрати признателен адрес до българския си сътрудник Борислав Михайлов. Поводът е благотворителното събитие за набиране на средства за потърпевшите от пагубните наводнения в Словения при започване на август и последвалата финансова помощ от страна на Българския футболен съюз.

Ето и цялостния текст на писмото:

" Скъпи Борислав,

С сегашното писмо показвам най-искрената си признателност за неоценимия Ви принос към скорошното благотворително събитие в помощ на жертвите на наводненията в Словения.

Събитието беше голям триумф главно с помощта на мощната поддръжка и присъединяване на персони като Вас! Ангажираността Ви да помогнете на животите на потърпевшите от разрушителното естествено злополучие остави дълготраен положителен отпечатък за цялото ни общество.

Финансовото Ви подаяние изигра основна роля в набирането на нужните средства за идеята. Благодарение на него, ние ще можем бързо да помогнем на най-нуждаещите.

Силата на нашата общественост тогава, когато обединим сили за благородна идея, е съвсем магическа! Вашата безкористност и готовността Ви да застанете до нас са образец за човечния дух!

Още един път ви благодаря за неповторимата поддръжка и благотворителност! "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР