Президентът на Турция Реджеп Ердоган отхвърли твърденията, че властите в

...
Президентът на Турция Реджеп Ердоган отхвърли твърденията, че властите в
Коментари Харесай

Ердоган: Само един-двама истински журналисти са в затвора

Президентът на Турция Реджеп Ердоган отхвърли изказванията, че управляващите в страната са хвърлили стотици публицисти в пандиза поради рецензии към дейностите му след проваления опит за прелом през 2016 година, съобщи Anadolu Agency.
„ Когато планиралите преврата бяха разкрити, трябваше ли да ги оставим на позициите им? Ами не. Съжалявам “, съобщи Ердоган. И уточни, че по време на обединяването на Федерална Република Германия и Германска демократична република са били уволнени 500 хиляди души, и „ никой не е споделил дума “.
„ А тези които, са в пандиза не са публицисти. Някои са си сътрудничели с терористични организации. Някои са затворени за притежанието на оръжие. Някои от тях бяха затворени за разтрошаване и обир на банкомати. Едва двама същински публицисти са в пандиза сега “, настоя Ердоган. „ В момента в Турция толкоз доста опозиционни публицисти пишат толкоз доста неща. Дори неотдавна по време на протестния марш на опозицията бяха изписани всевъзможни публикации, всевъзможни обиди. Писалите ги са към момента към нас “, добави той.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР