Президентът на Тотнъм - Даниел Леви, е направил амбициозен опит

...
Президентът на Тотнъм - Даниел Леви, е направил амбициозен опит
Коментари Харесай

Появи се изненадващ кандидат за Роналдо. Той обаче се дърпа

Президентът на Тотнъм - Даниел Леви, е направил упорит опит да притегли в клуба суперзвездата Кристиано Роналдо. Според информация на " Радио 24 " Леви е имал диалози с сътрудника на играча Жорже Мендеш по отношение на опцията за реализиране на сходен трансфер.

Кристиано обаче не е останал изключително удивен от интереса към него, защото 36-годишният футболист няма желание да отиде в клуб, който не играе в Шампионската лига. Така очакванията на " Шпорите " за реализиране на мегатрансфер наподобява ще останат напразни.

Иначе от Ювентус идват спорни информации по отношение на бъдещето на Роналдо. Пред медиите всички настояват, че играчът ще остане в клуба. В същото време той изненадващо бе оставен на аварийна пейка в мача с Удинезе (2:2) от първия кръг в Серия " А ".

Това породи следващите спекулации, че се готви трансфер на португалеца в околните дни. Твърди се даже, че от Юве са подготвени да го пуснат със свободен трансфер, в случай че той си откри нов тим, само че по всичко проличава, че това няма да е Тотнъм.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР