Президентът на Спартак Динко Миленчев обяви, че няма намерение да

...
Президентът на Спартак Динко Миленчев обяви, че няма намерение да
Коментари Харесай

Босът на Спартак: Не се отказвам от концесията, подкрепете о...

Президентът на Спартак Динко Миленчев разгласи, че няма желание да се отхвърля от концесията на стадион Тодор Диев и даде обещание строителните действия да стартират напълно скоро. На конференцията за Световното състезание по гребане кметът Здравко Димитров изрази безпокойствие от забавянето и даже допусна, че може да има отвод от страна на Миленчев.

Босът на клуба от Кючук Париж прикани почитателите да поддържат тима в битката му за оцеляване и даде обещание след края на сезона съществени промени в клуба.

Ето и обръщението на Динко Миленчев без редакторска интервенция:

Уважаеми последователи на Спартак,

предстоят ни 3 доста значими срещи, които са като край за нас, с цел да запазим мястото си в Югоизточна Трета лига.

Още на следващия ден одобряваме отбора на Ямбол. За нас това е първият най- значим мач. Нека забравим всичко, каквото се е случило през този сезон и на следващия ден всички да сме дружно и с Вашата поддръжка да вземем 3- те значими точки.

Знам, че тимът ще даде всичко от себе си, без значение от резултатите в последните срещи.

Вашата поддръжка е доста значима за нас.

Категорично желая да заявявам, че строителните действия по реконструкцията на стадион " Тодор Диев " ще стартират напълно скоро. Тежката икономическа рецесия вследствие на пандемията от Covid-19 нямаше по какъв начин да не ни се отрази. Това и наложителни промени в плана, свързани с условия на УЕФА, забавиха правенето на техническия план, само че изрично желая да кажа, че към този момент работим интензивно по желание на реализатор на строителните действия.

Никога не съм казвал, че Спартак може да се откаже от концесията на стадион " Тодор Диев ".

Уважаеми последователи,

след края на шампионата в клуба предстоят съществени промени както в спортно- техническо, по този начин и в административно естество.

Нека на следващия ден всички да сме дружно!

Само Спартак!

Динко Миленчев
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР