Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че не очаква безпристрастно

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че не очаква безпристрастно
Коментари Харесай

Венцеслав Стефанов за мача с ЦСКА: Утре ще бъде Баташко клане

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов съобщи, че не чака независимо съдийство в утрешния осминафинал за Купата на България против ЦСКА София на стадион „ Александър Шаламанов “. Според него реферът е бил заменен в последния миг , като е бил назначен Никола Попов.

“Утре ще бъде Баташко кръвопролитие. Лицето Попов ще ми свири, потвърден чорбар. Следете деликатно, какво ще става. Сменен е съдията в последния миг и е комплициран той ” , сподели Стефанов по време на конференция. Шефът на Славия съобщи, че за него би трябвало да се постановат български играчи и отговори на Гриша Ганчев, който неотдавна съобщи, че той е бил упорствал за предписание за присъединяване на български играчи в срещите от Първа лига.

“Гриша Ганчев в никакъв случай не е предложил и в никакъв случай не е бил за това нещо. Предлагал го е в Микре. Само Данчо Лечков, Емо Костадинов и Наско Сираков, като беше в Изпълкома, ме подкрепяха. Докато пускаме Газон-Мазон български футбол не очаквайте “ , добави Венцеслав Стефанов. По думите му Пирин, Хебър и Локомотив /Пловдив/ са застрашени от банкрут и може да не стартират пролетния полусезон в Първа лига.

„ Новият президент на Българския футболен съюз няма да се споделя Димитър Бербатов. Новото управление на БФС няма да е отпред с Бербатов. И в случай че е отпред с Бербатов, аз ще се прекръстя на Иляз Алиев Салиев. Бъдещият президент би трябвало да бъде управител. Има съответен човек, който е подготвен за поста, има доста ум, постигнал е доста неща, с големи контакти в Европа, състезателен човек. Бих подкрепил Стилиян Петров “, акцентира Стефанов.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР