Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че не е искал

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че не е искал
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Не исках да отлагаме мача с Лудогорец

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов съобщи, че не е желал отсрочване на мача с Лудогорец от третия кръг, както не би желал и такова с ЦСКА в идния четвърти. По стратегия белите гостуват на " Армията " в неделя от 18:45 часа.

" Явно вярвате в задгробния живот ", сподели босът на Славия по връзки крайния триумф на " армейците " против Сепси.

" Аз нито съм желал с Лудогорец да отлагаме мача си, нито и в този момент бих желал с ЦСКА. Срещите би трябвало да се играят. После, в края на есенния дял, ще се съберат да играем сумати дуели в неприятното време. Не желая да разясня треньорската смяна при ЦСКА. Най-добре е да си гледаме в нашата паниц ", добави Стефанов пред " Тема Спорт ".

Извънредната пауза в шампионата Славия запълни с контрола против израелския Секция Нес Циона. Тя обаче се игра единствено в едно полувреме и бе преустановен след скандално държание на наставника на евреите. Той потърси разпра с играчи на белите.

" С тях постоянно е по този начин. Аз, в случай че не беше това отсрочване на дуела с Лудогорец несъмнено нямаше да играят тази контрола с израелския клуб ", безапелационен бе президентът на столичани.

Относно селекцията той добави: " Засега няма нищо по връзки на воходящи и изходящи прехвърляния. Имаме си тим ". Славия стартира акцията с победа над Етър на " Ивайло " и загуба от Ботев Враца като посетител.

" Бакеро елементарно се приспособява към тима и българския футбол. Трябва другите да се приспособяват към него ", безапелационен бе Венци Стефанов. Вратарят на белите Светослав Вуцов, който се възвръща от интервенция се чака да се завърне в игра в края на август за дуела с ФК ЦСКА 1948.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР