Президентът на Славия Венцеслав Стефанов призна, че е вярвал, че

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов призна, че е вярвал, че
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Ще продължаваме да вървим по същия път


Президентът на Славия Венцеслав Стефанов призна, че е вярвал, че отборът му може да завоюва Купата на България, съобщи кореспондент на БГНЕС. През миналата седмица „ белите “ подвигнаха трофея, откакто във финала се постановиха трагично над Левски с 4:2 след осъществявания на дузпи. По този метод най-старият столичен отбор завоюва Купата за първи път от 1996 година и общо за осми път в своята история.

„ Вярвах в моя тим, че момчета ще се раздадат оптимално. Още повече, че по принцип Левски играе мъчно против нас. Освен това те бяха и тимът, който имаше какво да губи, а ние не. Ние можехме единствено да спечелим ”, разяснява Стефанов.

„ Ще продължаваме да вървим по същия път, по който вървим и сега. Много хора след мача се обадиха и споделиха, че точно това е пътят – да се реализират триумфи с български футболисти. В последните 3-4 години се пробвам да давам публичност на концепцията в нашите тимове да се дава късмет на младите български футболисти, които в бъдеще да изградят главната на националния ни тим. Видяхте, че скъпоплатените звезди, като се изключи Обертан, бяха под междинното равнище “, съобщи босът на „ белите “.

На въпрос дали отборът ще се раздели с някой от младите си гении през лятото, Стефанов показа: „ Зависи от получените предложения и от желанието на момчетата. Ние в Славия постоянно се съобразяваме с желанието на нашите футболисти. Ако има добра оферта за играча и за клуба няма смисъл да го задържаш, тъй като няма незаменими хора.

В България взимаме някакви чужденци и нищо не става. И аз се наиграх с сходни играчи и по тази причина взех решение да спра. Имаме към този момент набелязани футболисти и предвид на това кои ще можем да притеглим треньорското управление ще реши кои да вземем и кои да освободим. През този сезон слабото място на Славия беше отбраната. Дори и с тази отбрана Левски не съумя да ни победи. Ако вземем някой умел футболист, то той ще е бранител", добави още президентът на Славия. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР