Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отново изяви мераците за вечеря

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отново изяви мераците за вечеря
Коментари Харесай

Чичо Венци пак настоява: Искам вечеря с Шарън Стоун!

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов още веднъж изяви мераците за вечеря с известната актриса Шарън Стоун, станала известна преди десетилетия с кино лентата " Първичен инстинкт " и еротичните в него подиуми. Босът на Славия не един или два пъти е споделял фантазиите си, свързани с 65-годишната русокоска, която още хваща окото.

Стефанов разяснява последните събития в българския футбол - загубите на националния тим от Черна гора (0:1) и Унгария (0:3), както и вчерашният призив на Димитър Бербатов за оставки на цялото управление на БФС.

" Всичко е повече от явно! Вие какво сте очаквали против Унгария? Цялата тяхна страна е зад спорта. При нас с какво е помогнала страната! Виждате и с Националния стадион какво е ситуацията. На доста места се опитва да се направи багра от... да не споделям какво. Видяхте стадиона в Будапеща, знаете какъв брой нови игрища имат общо унгарците. Всичко е държавна политика там. А при нас какво се прави за младото потомство и за спорта - нищо! Политиците това би трябвало да схванат, или ще имат къс танц за една вечер, както се споделя ", показа чичо Венци.

" Голям проблем, главен проблем и неточност е, че не се толерира и предизвиква по никакъв метод потреблението на българи в клубния ни футбол. Взимат се всевъзможни, играят нещо, колкото играят, те си знаят, след година-две са продадени, идват други. А нашите момчета лапат мухите на скамейките.

Трябва да има такса " разкош " - искаш да играеш с повече от петима чужденци, плащаш си. Който пък залага и развива българи, получава стимулация. Ама Европейски съюз, но не знам какво... Има метод! Преди време имаше предписание да се стартира наложително с двама млади в състава. Е, някои треньори незабавно почнаха да шмекеруват.

Такива би трябвало да бъдат глобени. Нищо няма да стане, в случай че не стартираме да даваме повече късмет на българските футболисти. Аз съм за българското! Един българин ще се раздаде доста повече за български тим, в сравнение с един чужденец ", добави благодетелят на Славия.

" Не е хубаво Бербатов и екипът му да употребяват загубите и болката на българите, с цел да си преследват задачите. Искал той оставки, хубаво - и аз толкоз години към този момент желая вечеря с Шарън Стоун, но тя не знае. И да знае, няма да ме огрее несъмнено.

Да, правилно е, срещнахме се с Митко, говорихме. Каза ми, че щели да докарат спонсори. Ама кои са тези спонсори бе, момче? Къде са? Те да не се търкалят по улиците. Щели да докарат доста пари. Той да не се мисли за Дейвид Копърфийлд?! Трябва доста работа в школите и клубовете, а и страната да се заеме съществено със спорта и младите. Това е народен проблем. Кръстаич ли? Подкрепям концепцията за подмладяването и считам, че този тим има бъдеще ", съобщи пред Спортал босът на най-стария столичен клуб.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР