Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, направи интересно изказване пред

...
Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, направи интересно изказване пред
Коментари Харесай

Чичо Венци: Бакеро да не е Пешо от Чукурово!?

Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, направи забавно изявление пред Българска национална телевизия по адрес на националния селекционер Младен Кръстаич. Бизнесменът разяснява и новия ментор на " белите " Хосе Мария Бакеро.

" Бакеро не работеше единствено с втория тим на Барселона, а с цялата школа на клуба. Трудно мога да опиша това място - когато го видях, се изумих. Разбрах за какво са огромни. С моите сътрудници обсъдихме и взехме решение да забележим дали един подобен експерт като Бакеро ще помогне за построяването на един тим от българи. Той сподели, че ще работи с това, което има, за разлика от доста други треньори. Той работи непрестанно, мотото му е, че всяка подготовка е като край. Убеден съм, че резултатите ще са позитивни.
 Славия уреди четири контроли
Славия уреди четири контроли

" Белите " играят против Монтана на 28 юни в Банско, а на 1 юли в Разлог срещат Септември София. За 4 и 6 юли са планувани спаринги с Крумовград и Политехника Яш (Румъния) в Банско

Дали Бакеро ще се приспособява към футболната ни реалност? Той се е приспособил към Стоичков, та няма да се приспособява към нашето състезание, ха-ха. Шест години са спали в една стая. Има 520 мача в Ла Лига, капитан на Барса и националния тим на Испания, това не е Пешо от Чукурово. Той няма никакви прищявки и искания, дори не изиска и преводач. Каза, че ще свикне, ще научи. Помощникът му също е доста огромно име - работил е в Русия, Америка, Канада, експерт. Земни хора са на фона на това какви имена са във футбола. И с чистачката, и с футболистите по идентичен метод се отнася. Сигурен съм, че Славия ще стигне до европейските шампионати с Бакеро и някой млад футболист на Славия ще реализира трансфер в огромен клуб. Трябва да се стремим и към двете.

Човек е толкоз огромен, колкото са огромни фантазиите му. Аз също се стремя да бленувам, макар че съм на тези години, дето един другар споделя - в продълженията сме към този момент. Йон Бакеро се показа доста добре в Славия, игра по-късно в Испания, само че избра да се върне в Славия, значи му е харесало. Бакеро ми сподели: " Йон не е мой наследник, а футболист на Славия ". Тази тематика на стои като проблем. Убеден съм. Дай боже всичко да бъде както върви в този момент. Един час ги скъсва, всичко е с топка. Помня го доста добре финала Барселона - Сампдория, за първи път български футболист участваше на подобен огромен конгрес, по-късно имаше още няколко случая да сме щастливи, че сме сънародници на Христо. Където пътувам по света, като схванат, че съм българин първото нещо, което споделят е " Стоиков, Стоиков ", не ме питат за някои от президентите.

Трябва да имаш в себе си хъс, предпочитание, геройство, да бъдеш безпардонен, само че не тъпанар. Да преследваш на терена единствено успеха и да даваш всичко от себе си. В Дрийм отбора на България имаше плеада от огромни футболисти: Емо, Краси, Данчо, Туньо, Стоичков го поставям преди всичко. Затова побеждавахме тимове като Германия, а Италия ни открадна успеха, трябваше да играем край.

За мача със Сърбия ме е гняв. Един другар споделя, че мачът свършва с последния съдийски сигнал. Отпуснеш ли се авансово, постоянно биваш осъден. Недостатъчен опит. Не желая да разясня работата на треньора, доста станахме експерти, дето даваме ум. За Кръстаич... дано се въздържа, ще кажа нещо и може би някой ще се почувства обиден. А аз не желая. Дай боже постоянно да намира най-подходящите за дадени мачове, тъй като за мен някои от промените най-после бяха неверни. Най-радостен съм, че съм дава път на млади български футболисти, не вършим бразилци българи.

Убеден съм, че тази година той ще види и други положителни футболисти, които имат късмет. Не са единствено тези, които бяха на терена, има и други. Определено това беше най-хубавият ни дуел напоследък, раздадоха се, само че някъде скръцна някоя бурма и стана този гол, може би неточност в отбраната. Грешка имаше, само че се раздадоха от самото начало. Дано на идващите квалификации той забележи и други положителни футболисти - Ради Кирилов е съвършен футболист, няма го. Трябваше една година да се приказва, че Ивайло Чочев би трябвало да играе, с цел да влезе. Някои път би трябвало да се вслушаш в кибиците, както се споделя, могат да ти дадат добър урок ", съобщи Венцеслав Стефанов пред Българска национална телевизия.
 Славия разгласи разлъка с Попадийн
Славия разгласи разлъка с Попадийн

Договорът е преустановен по взаимно единодушие
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР