Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира вчерашите думи на собственика

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира вчерашите думи на собственика
Коментари Харесай

Стефанов: Не му прилича на Наско да говори така, платих 13 000 лева за съдийски наблюдатели

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разяснява вчерашите думи на притежателя на Левски Наско Сираков, който избухна по отношение на съдийството на мача на " сините " за против. Вълка съобщи, че може да не остане камък от постройката на БФС, в случай че поведе 20 000 в синьо. Той употребява думата " помийна яма ".
 Сираков предизвести: Ще дойдем 20 000 и ще изметем всичко - камък върху камък няма да остане Сираков предизвести: Ще дойдем 20 000 и ще изметем всичко - камък върху камък няма да остане
" Наско очевидно беше под афект. Той е възпитано момче и не му наподобява да приказва такива неща. Какво значи, че ще отиде с 20 000 души и камък върху камък нямало да остане? Това какво е? И 200 000 да са, има си правила и закони в тази страна. Не е хубаво Наско да приказва по този начин, тъй като има лумпени, има дрогирани видове, които единствено това чакат. Вие не смятате ли, че има дрогирани и хулигани? Видяхте на нашия стадион какво направи агитката на ЦСКА. А полицията седи и гледа! Платих 13 000 лв. за " съдийски наблюдали ". Защото служителите на реда бяха съдийски наблюдаващи на този мач. Сега Гришата ще заплати вредите - това слънце грее, само че не топли. Простотията върви по хората ", съобщи босът на " белите " пред Sportal.bg .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР