Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изпищя като ощипана мома, коментирайки

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изпищя като ощипана мома, коментирайки
Коментари Харесай

Венци Стефанов нарече Бербо, Стилян и Марто Петров катъри и им се закани

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изпищя като ощипана мома, разяснявайки по какъв начин страната не е дала нито една стотинка на неговия клуб. Ексцентричният необут намеси в тематиката пловдивските Ботев и Локомотив, които преди време получиха солидна финансова помощ от държавното управление.

" Откъде накъде страната даде куп милиони на пловдивските Ботев и Локомотив? Защо? Да им се създали стадионите! Добре, а на другите тимове? Откъде накъде запитвам! На Славия нито 1 стотинка, а на Ботев 20 милиона - това какво е? Аз не желая да ми дават парите на мен, а да дойдат и напряко да изградят нещо. Ние, останалите клубове, ядем доматите с колците ли? Много е елементарно по този начин. Много е елементарно и да се дава обещание ", избухна пред Sportsl.bg венци Стефанов.

" Като оня дето дава обещание и някои клубове мислят, че като седне в креслото в Бояна, ще потекат реки от благополучие. Продължавам да ги очаквам за обществен дебат. Страхуват ли се? Готов съм да седна пред камера против всички, цялата им бригада - адвокатчето, кандидат-министъра, трите катъра. Да идват - имам въпроси, които желая да им задам. Стига са се крили ", добави още президентът на Славия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР