Президентът на Славия Венцеслав Стефанов е разочарован от Благой Георгиев,

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов е разочарован от Благой Георгиев,
Коментари Харесай

Венци Стефанов разкости Благо: Н бих го направил с русата или кестенявата Златка. Това да зарежеш децата си е...

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов е отчаян от Благой Георгиев, който е артикул на " бялата " школа. Босът на най-стария столичен клуб разяснява присъединяване на Джизъса в " Биг Брадър " и връзката му със Златка Райкова, написа " Флагман ".

``
реклама

" Аз съм го не запомнил този артикул на Славия. Или най-малко този артикул не е нашият артикул ", сподели Стефанов за Благой Георгиев при гостуването си в Актуално студио " Дерби ".

" Той самичък се самопокани на финала за Купата на България, никой не го е канил ", разкри босът на Славия във връзка нахлуването на Джизъса на терена след финала с Левски и празнуването на трофея с някогашния му тим.

Падна ми доста ниско в очите. За мен е проваляне да участваш в това предаване. Аз в никакъв случай не бих го направил, нито с русата Златка, нито с черната, нито с кестенявата, с което и да било. И други момчета са влизали, но да си като някоя прибавка на някоя дама... ", разяснява Стефанов.

" Когато виждаш, че зарязва жена си с две деца, зарязва другата с едно дете, идва тук да се прави на смешник в " Биг Брадър ", продава къщата и оставя децата си... Това не е моят Благо ", изрази разочарованието си босът на Славия.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР