Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде специално интервю за Дарик

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде специално интервю за Дарик
Коментари Харесай

Венцеслав Стефанов: След мача с Левски ще се прекръстя на Путин

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде особено изявление за Дарик радио преди дербито Левски - Славия, което е в събота от 17:30 часа.

" Очаквам момчетата да излязат и да играят мъжки. Аз не съм по статистиките и прогнозите. Дай Боже всичко да е наред. Да има обективно съдийство и да играят. Нека по-добрият да победи. "

" Няма никакво значение, че сме с идентични точки. Може да си финален, а другият първи. Последният може да победи първия. Изобщо това няма никакво значение в тези софийски дербита ", стартира Стефанов. 

" Аз приказвам с обстоятелства и видяха всички по малкия екран по какъв начин е ограбена Славия. Не знам може би Наско си има собствен взор на нещата. И самичък преценя какво е ситуацията. Аз съм уверен в едно  - ще ви дам образец. Последният мач Славия и Черно море - свири този арбитър шуменския (Станислав Тодоров бел.ав). Нямаше ВАР, нямаше интервенция. Мачът мина без проблеми, без кавги и ексцесии. Значи може. Ако всчики се оправят по този метод с футболните срещи, нещата ще бъдат окей. "

" Дай Боже Георги Кабаков по същия метод да се оправи с мача. Дай Боже да следим такова съдийство - уверен съм, че той може и съм сигурен, че няма да бъде привързан. Никой не е застрахован от неточности, всеки може да сгреши, само че както споделяше баба ми " Има неточност, има и амнистия. " Но когато е тенденциознно, то нервира и тогава унищожава футбола ", сподели босът на " белите " по отношение на съдийството в efbet Лига.  

" Определено мога да ви кажа, че съм склонен с Наско Сираков, че някои мачове не се печелят по почтен път. Аз по тази причина кряскам от някои съдии, тъй като очевидно от нерешителност ли, от користолюбие ли, от не знам какво обаче не става както би трябвало ", добави Стефанов.

" Закъсняло и прекомерно меко ", сподели той за наказването на някои от съдиите. " Много от дълго време трябваше да се случи, има съдии които въобще нямат място във футбола. Едни и същи съдии не един, два или три пъти биват осъдени по две, три срещи по два три месеца. И какво се получава в края на краищата - тези хора не си взимат записка и не престават по същия метод ", добави Стефанов. 

" Има началник на съдийската комисия. допускам, че това е с негова познание. Аз по тази причина споделих че очевидно шефът на съдиите не знае на кой свят е ", сподели по отношение на това, че след новината за наказването на Ивайло Стоянов той бе четвърти рефер на дуела Реал Сосиедад - Манчестър Юнайтед. 

" Момчетата доста добре знаят - играят против Левски. Левски е задоволителен дразнител ", разкри той на въпроса дали ще подтиква играчите на Славия с спомагателни награди. 

" След мача с Левски ще се прекръстя на Владимир Путин ", приключи Стефанов, който бе заречен да се прекръсти още преди мача с Черно море, в случай че бранителите му не изгорят за дуела със " сините ". 
















































--> -->  Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР