Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде пресконференция, в която говори

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде пресконференция, в която говори
Коментари Харесай

Стефанов: Едни и същи отбори са облагодетелствани

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде конференция, в която приказва за всичко най-интересно както в клуба, по този начин и в родния футбол.

" Ние си копаем в нашата градина и се опитваме да даваме късмет на младите. Едни и същи са облагодетелстваните тимове. Тези, които най-вече пискат. Не споделям, че тимът на Славия е ощетен повече от други. Много са ощетени, а доста са поощрени ", стартира Стефанов.

" Много неща ми хареса и доста не ми харесаха в играта на Славия. Харесва ми, че имаме добър колектив. Имаме надарено потомство, които се бият до последно. Има и неща, които не ми харесват, само че ще си останат единствено за нас. Ниее нямаме финансовите благоприятни условия на първите 3-4 тима. Ще бъдем по-добри, в случай че имаме повече финансови благоприятни условия, само че няма да разчитаме на псевдозвезди от Европа ", добави още той.

" Твърде доста се написа за Светльо. Реална оферта няма. Не ми се желае да му се цялостни главата с неща, които са в зародиш. Той заслужава да отиде в мощен клуб от Европа, само че и освен за него. Питат за доста момчета от Славия, само че не сме взели решение да продаваме играчи. На този стадий няма нищо съответно, а единствено ползи ", приключи Стефанов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР