Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде пресконференция, на която коментира

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде пресконференция, на която коментира
Коментари Харесай

Венцеслав Стефанов обеща билети за по 100 лв. за феновете на Левски и ЦСКА-София

Президентът на " Славия " Венцеслав Стефанов даде конференция, на която разяснява погрома, организиран от ентусиасти на ЦСКА-София на ст. " Александър Шаламанов " на мача в неделя. Те потрошиха и възпламениха седалки, като техният брой, съгласно боса, е 1300.

Преди " алените " същото на няколко пъти направиха фенове на " Левски " - в същия бранш - против централната естрада.

" В тази страна би трябвало да има ред и здрава ръка. Имаме си всичко в нашата страна, само че няма кой да удари по масата, рече Стефанов. - Този, който прекъсне уличната престъпност, ще бъде министър председател за доста дълго време. Не мога аз да дефинирам какви би трябвало да бъдат наказванията. Държавата би трябвало да накаже тази група наркомани, които вандалстват. "

" За идващите мачове против " Левски " и ЦСКА билетите ще бъдат по 100 лв., откакто в този момент имаше 1300 счупени седалки. Българският футболен съюз не може да накара стадото да си изхвърли мършата. Вандализмът може да бъде спрян със наказания от страната. Единствено в България се чупят стадионите ", добави той.

Стефанов не подмина и съдийството на Станислав Тодоров, към който имаше искания поради незачетен автогол на ЦСКА-София.

" Не съм склонен, че основният арбитър би трябвало да се преценява с видео помощник рефера. Ако в този момент бяхме повели с 1:0 против ЦСКА на полувремето, несъмнено имахме доста съществени шансове за победа. "

Той приказва и за бъдещето на старши треньора на " белите " Златомир Загорчич. Появиха се спекулации, че поради неприятната пролет за отбора, сърбинът с български паспорт ще си тръгне.

" Ако Заги е решил, че не му се работи, да пристигна и да каже. Поне пред мен не е казвал това. Не сме имали желание да се разделяме с него. На този свят няма нищо постоянно ", съобщи Стефанов. 

Стефанов разяснява и тематиката за юношата на " белите " Мартин Георгиев, който неотдавна мина в школата на " Барселона " и играе постоянно за тима на сваята възраст, като от време на време е викан да тренира с мъжкия тим.

" Хората го одобряват с големи очаквания и се отнасят добре с него. Той им дава отговор със мощни игри. Държах да отида да видя с очите си защо става въпрос след изявленията в пресата, описа Венци Стефанов.

- Срещнахме се с управлението на " Барселона ". Доволни са от него и развиването му, добре се оправя и с езика. Той е един от футболистите им, с които са свързани очакванията им. "
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР