Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов бе гост в предаването

...
Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов бе гост в предаването
Коментари Харесай

Венцеслав Стефанов: Ерата на Лудогорец приключва, ЦСКА ще е шампион

Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов бе посетител в предаването на Sportal TV " От дузпа в тъч ", където приказва по много тематики от елита на родния ни футбол. Според него ерата на Лудогорец към този момент е към своя край и тази година първенец ще е ЦСКА.

 Славия започва ремонт на подготвителната база
Славия започва ремонт на подготвителната база

" Белите " ще влагат парите от прехвърлянето на Петко Христов във Фиорентина

" Ерата на Лудогорец завършва на 100%. ЦСКА ще е първенец тази година. Въпреки че не им би трябвало. Аз на мястото на Ганчев не бих давал толкоз напън поради наказването от Европа. Може би индивидът желае да покаже, че все пак може да бъде първенец и незаслужено е отхвърлен от шампионатите ", разяснява Венци Стефанов.

Президентът на " белите " не пропусна да вземе отношение и по въпроса със съдиите в Първа лига.

" Причината за слабите съдии е в нас ръководителите. Ако ние не ги преследваме с претенции, обещания и тн. всички ще свирят каквото могат. Трябва да се очистят от двата-трима, които са се потвърдили като прислужници. За мача с Верея страничният арбитър позволи неточност, само че това момче, което е зад вратата посмъртно не може да бъде отговорен. Той няма по какъв начин да види къде е паднала пред или зад голлинията. Може ли този човек да си постави на съвестта, че има гол. Ами, в случай че няма?. Този арбитър няма безусловно никаква виновност. Ако си спомните, в наш мач, при който един състезател си смъкна топката с ръка и я прати във вратата. Има неточност, има и амнистия. Страшното е, че има съдии, които си свирят единствено на едни тимове, оказват помощ им. Случаите са много. Вие можете да видите статистически кои са. Грешката на съдийската комисия е, че не е изгонила тези рефери. Сигурно разчитат, че ще се поправят ".

Стефанов се върна и към 2013 година, когато Славия игра с Левски и " сините " изпуснаха купата.

" Тогава Левски се самоуби. Техен футболист си вкара автогол. Къде търсят под вола теле, че сме получили нещо. Приемете, че сме го изпили шампанското на Георги Петков. Помислете дали възходът на Лудогорец не потегли след този мач. Не на българския футбол, а на клуба. Лудогорец не е българският футбол. Там бяха известни единствено с мазните битки ".

 Гриша Ганчев изгледа мача ЦСКА - Монтана
Гриша Ганчев при ЦСКА на Панчарево: Усмивки, цигари и среща с Кюстендилеца

Димитър Пенев, Трифон Попов, Стойчо Стоилов и Пламен Марков му вършат компания
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР