Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС -

...
Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС -
Коментари Харесай

Венци Стефанов попиля футболните ни национали

Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС - Венци Стефанов, насочи сериозна рецензия към футболистите на националния тим. Шефът на " белите " съобщи пред Гонг, че играчите в националния ни отбор даже нямат храброст с горделивост и с цяло гърло да изпеят химна на България.

Ето какво съобщи Венци Стефанов пред сътрудниците от Гонг:

" Мачът с Уелс? Каквото и неприятно да кажа за играта на футболистите, ще е малко. Вижте, рано или късно България ще има нов треньор. Рано или късно в националния тим ще има подмладяване. България би трябвало да заложи на селекционер, който може да работи с млади футболисти. Гледах няколко мача на младежите. Те играят по-добре от представителния тим.

Не споделям, че футболистите на младежкия народен отбор са изцяло подготвени за първия тим, само че въпреки всичко имат бъдеще. Тези момчета би трябвало да се внедрят в тима. Ще би трябвало време и несъмнено ще натрупат и загуби, само че има вяра.

Част от актуалните футболисти просто не стават. Това момченце с опашлето няма качества да е нападател на националния тим. Трябвало да се гордеем с него, тъй като играе в Шампионската лига. Ще става Футболист на годината? Леле, ще хвана една тояга...

Знаете ли какво ми направи мощно усещане по време на мача с Уелс? При една обстановка изритаха свиреп Сисиньо. Той стана, а останалите футболисти от нашия тим даже не реагираха. Абе, покажи малко геройство и отбрани хитро своя съотборник. Вместо това те стоят в профил и не реагират. Вижте футболистите на другите тимове какво вършат при такива обстановки. Скачат като попарени и се застъпват за своя съотборник. Възпитано, само че търсят сметка за дейностите на съперника. Горят в играта и имат предпочитание за победа.

Обърнете внимание какво вършат, когато слушат химна на своята татковина. Слагат едната ръка на сърцето и пеят с цяло гърло. За тях е чест да са в националния тим. Нашите не смеят даже да си отворят устата. На пръв взор това не е значимо, само че издава доста - горделивост и любов към родината. От в този момент нататък един от критериите футболист да попадне в националния тим на България би трябвало да бъде играчите да научат текста на химна и да го пеят с горделивост.

Всички футболисти чакат с неспокойствие да се изявят с националната фланелка, а огромна част от нашите просто отбиват номера. Нямат самообладание да свърши мача, с цел да отидат в нощните заведения. Не знаят химна и не го пеят, само че за сметка на това пеят с цяло гърло в нощните заведения. Там са №1.

Има футболисти, които имат качества и положително бъдеще, само че около такива като този с опашлето, отиват надолу.''
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР