Президентът на шампиона и носител на Купата на България по

...
Президентът на шампиона и носител на Купата на България по
Коментари Харесай

Какви цели си поставя Хебър за следващия сезон?

Президентът на първенеца и притежател на Купата на България по волейбол при мъжете Хебър (Пазарджик) Александър Иванов гостува през днешния ден в следващото издание на волейболното предаване на Sportal.bg и Sportal TV - Block Out.

“Важно е да се знае едно, когато веднъж е верен и го считаме за подобен, другите трудности по пътя не би трябвало да ни отклоняват от него. Ние знаем накъде сме тръгнали и знаем какво би трябвало да създадем. Да, сега сме изпаднали в непривична за нас обстановка, само че уроците за идната година към този момент би трябвало да сме ги взели. Ако не сме ги взели, това е казусът. Няма по какъв начин занапред след края на сезона да вършим някакви равносметки, те към този момент са направени - къде сме сбъркали, с какво сме сбъркали. И считам, че за идната година това няма да ни повлияе. Какво ще промени това? По-скоро нищо, тъй като задачите пред нас ще си останат същите каквито са били и до момента - всичките титли в България и положително показване в Европа, да се борим за влизане в групите на Шампионската лига, в случай че станем първенци и естествено възстановяване на резултатите. Да, ще ни сътвори дискомфорт и неодобрение, в случай че не станем първенци, само че сигурно задачите ще си останат същите ”, съобщи Александър Иванов във волейболното предаване на Sportal.bg и Sportal TV - Block Out.
 Не е ли прекомерно “стар ” тимът на Хебър? Не е ли прекомерно “стар ” тимът на Хебър?
“Така е, реализираме си задачите до в този момент, само че няма какво да си кривим душите, вършим го неубедително. И по тази причина би трябвало да сме умни, да си вземем бележките и да създадем нещата, които са нужни, с цел да минимализираме това ”, добави президентът на Хебър.

Снимки: Борислав Трошев
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР