Президентът на Севиля Хосе Кастро се извини на феновете за

...
Президентът на Севиля Хосе Кастро се извини на феновете за
Коментари Харесай

Президентът на Севиля се извини на феновете

Президентът на Севиля Хосе Кастро се извини на почитателите за срамната загуба от Барселона (0:5) за Купата на Краля. Той съобщи, че ще се подхващат дейности, с цел да може в последните пет мача от Ла Лига да се избави сезона.

" Като президент би трябвало да се извиня на всички почитателите на Севиля. Бордът ще предприеме ограниченията, които смята за нужни, с цел да се опита да помогне в последните пет мача от Ла Лига. Трябва да се класираме за Европа. Ще забележим какви решения би трябвало да вземем, само че е моментът да бъдем спокойни и да мислим за това, което е най-хубавото за клуба ", съобщи Хосе Кастро. Севиля е на седмо място в класирането в Ла Лига, с 48 точки от 33 мача, три от шестия Виляреал и последното място даващо право на присъединяване в Лига Европа.

" Искам да се извиня на почитателите на Севиля. Направих неточност, тъй като напуснах терена. Това, което се случи е мъчно за играчите. Играем на всеки три дни, пребивавам самичък, упражнявам и се връщам у дома, постоянно съм у дома, в събота фамилията и приятелите ми бяха там и аз си потеглих ", съобщи Стивън Н'Зонзи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР