Президентът на Северна Македония Гордана Силяновска Давкова разпространи интригуваща снимка

...
Президентът на Северна Македония Гордана Силяновска Давкова разпространи интригуваща снимка
Коментари Харесай

Снимка на деня: Президентът на Северна Македония за ръка с Байдън. Всички питат къде е знамето - Булевард България

Президентът на Северна Македония Гордана Силяновска Давкова популяризира завладяваща фотография от визитата си в Съединени американски щати за събранието на Организация на обединените нации.

На фотографията Давкова е хванала за ръка американския президент Джо Байдън, в компанията на брачната половинка му Джил.

" Сърдечен привет в символ на междудържавно съгласие и поддръжка. Изразих възхищението си от вдъхновяващите речи на президента Байдън и брачната половинка му Джил на приема за държавните глави ", написа тя в обявата си във Фейсбук.

Снимката ѝ обаче притегли интереса на българските консуматори във Фейсбук не поради фамилиарното отношение сред Давкова и Байдън, а поради забележимото ѝ положително въодушевление на фона на... неналичието на македонско знаме.

Десетки подигравателни мнения питат " къде е знамето ", какви са разпоредбите на " северномакедонския етикет " и ще бъде ли привикан американският дипломат в Скопие на диалог в Министерство на външните работи.

Въпросът за флага не се повдига от други хора, с изключение на от българи.

Явно мотивът за " тролската " офанзива е фактът, че македонското държавно управление направи страховит дипломатически скандал по отношение на България поради неналичието на националния байрак на съседите при визитата на Давкова в София на 13 септември.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР