Президентът на САЩ ще издаде изпълнителна заповед за повишаване на

...
Президентът на САЩ ще издаде изпълнителна заповед за повишаване на
Коментари Харесай

Байдън със заповед за повишаване на капацитета на страната да приема бежанци

Президентът на Съединени американски щати ще издаде изпълнителна заповед за повишение на потенциала на страната да приема бежанци, както и меморандум за съгласие за правата на хората по света с нетрадиционна полова ориентировка. Това заяви през днешния ден неговият консултант по националната сигурност Джейк Съливан.
Съливан, който приказва на конференция в Белия дом, разгласи, че Съединени американски щати ще държат Русия виновна за редица зловредни действия. Вашингтон ще реагира против Москва когато и както откри за добре, означи той. Американският президент ще посети през днешния ден Държавния департамент, където ще показа външнополитическите си цели. В речта си Байдън ще разгласи заледяване на частичното евакуиране на военния контингент на Съединени американски щати от Германия, стартирано от неговия предходник на поста Доналд Тръмп, заяви Съливан.
 Байдън с коренни промени в имиграционната политика на Съединени американски щати Байдън с коренни промени в имиграционната политика на Съединени американски щати
Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън ще призове през днешния ден администрацията си да рационализира процеса на натурализация на 9 милиона мигранти, имащи...
През юни предходната година Тръмп сподели, че броят на американските бойци в Германия ще бъде понижен от 52 хиляди на 25 хиляди, напомня Франс прес. Байдън ще разгласи още през днешния ден, че Съединени американски щати приключват поддръжката си за офанзивни интервенции в Йемен, където ръководената от Саудитска Арабия сунитска коалиция води война против поддържаните от Иран шиитски бунтовници хуси, написа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР