Президентът на САЩ почете жертвите на атентатите от 9/11 с

...
Президентът на САЩ почете жертвите на атентатите от 9/11 с
Коментари Харесай

Тръмп почете жертвите на атентатите от 9/11 с предупреждение към талибаните

Президентът на Съединени американски щати уважи жертвите на атентатите от 9/11 с предизвестие към талибаните , осведоми The Hill.

По време на гала в Пентагона във връзка 18 година от терористичните офанзиви на 11 септември 2001 година Доналд Тръмп размаха пръст на талибаните.
 Съединени американски щати означават 18 година от 9/11
Съединени американски щати означават 18 година от 9/11

Роднини на жертвите се чака да се съберат на Кота нула в Ню Йорк, до момента в който президентът Доналд Тръмп възнамерява да участва на събитие в Пентагона

Американският водач призна, че неотдавна мирните старания с талибаните в Афганистан са се провалили и даде обещание да отприщи невиждана мощност против екстремистите, в случай че посмеят да ударят Съединени американски щати още веднъж. Преди дни Тръмп разгласи, че е отменил среща с талибаните поради офанзива, при която почина американски боец.

" Те са си мислили, че ще употребяват тази офанзива , с цел да покажат мощ, само че действително те демонстрираха огромна уязвимост ", сподели Доналд Тръмп на събитието в Пентагона и добави, че Съединени американски щати " удариха нашия зложелател по-тежко от всеки път " в четирите дни след анулацията на срещата.
 Тръмп разгласи договарянията с талибаните за мъртви
Тръмп разгласи договарянията с талибаните за мъртви

Не виждал смисъл да възобновява напъните за реализиране на съглашение

" Ако по някаква причина се върнат в нашата страна, ние ще отидем там, където са и ще използваме мощ каквото Съединени американски щати в никакъв случай не са употребявали преди. Не приказвам за нуклеарна мощ. Ще им се случи нещо, което в никакъв случай не са виждали ", закани се милиардерът.

Президентът имаше поради продължаващата война в Афганистан , която е в следствие от офанзивите на 9/11. Държавният глава насочи опасността по време на 20-минутна тирада пред Пентагона, където похитен аероплан се разруши и умъртви 184 души преди 18 година

Доналд Тръмп похвали американските пожарникари, военнослужещи и всички цивилни за смелите им дейности , помогнали за спасяването на потърпевши по време на офанзивите.
 Решението ще навреди най-вече на Съединени американски щати, дадоха отговор талибаните
Решението ще навреди най-вече на Съединени американски щати, дадоха отговор талибаните

Талибаните имат вяра, че в последна сметка Вашингтон ще се върне на масата за договаряния

По-рано Тръмп и Мелания резервираха безмълвие по време на гала на южната морава в Белия дом в 8,46 часа, когато тъкмо преди 18 година пътнически аероплан, American Airlines Flight 11, се забави в северната кула на Световния търговски център в Ню Йорк. На събитието участваха родственици на жертви, оживели и някогашни държавни чиновници.

След това президентът пътува до Пентагона, с цел да взе участие в гала по полагане на венец и изговаряне на тирада.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР