Президентът на САЩ обяви, че американската администрация ще увеличи квотата

...
Президентът на САЩ обяви, че американската администрация ще увеличи квотата
Коментари Харесай

Байдън ще увеличава квотата за прием на бежанци

Президентът на Съединени американски щати разгласи, че американската администрация ще усили квотата за банкет на, оповестява ТАСС, цитирайки публично изказване на Белия дом, предава БГНЕС.
Държавният глава реши да не усилва лимита през финансовата 2021 година, като го поддържа на равнище от 15 хиляди души. Такава квота за настоящата финансова година беше открита в края на октомври от предходния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп. Тази цифра е най-ниската от 1980 година насам. През финансовата 2020 година ограничаването беше 18 хиляди души, а по-късно беше понижено съвсем на половина спрямо 2019 година, когато доближи 30 хиляди.
 Джо Байдън: Насилието с огнестрелни оръжия наранява душата на американската нация Джо Байдън: Насилието с огнестрелни оръжия наранява душата на американската нация
Насилието с потребление на огнестрелни оръжия наранява душата на американската нация. Това сподели Джо Байдън в изказване, като подреди знам...
През февруари Байдън разгласи желанието си да усили квотата за приемане на бежанци от чужбина на 125 000 през фискалната 2022 година. На собствен ред „ Ройтерс “ разгласи проектите на американската администрация да дефинира предел за настоящата финансова година от 62,5 хиляди души.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР