Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви в сряда, че в

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви в сряда, че в
Коментари Харесай

Доналд Тръмп: В САЩ няма свобода на пресата!

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи в сряда, че в Америка няма независимост на пресата, предава ТАСС.

„ В Съединени американски щати няма независимост на пресата, у нас се премълчава за събития или се разгласяват искрено подправени вести. През последните две седмици разбрахме толкоз доста за това, какъв брой са корумпирани нашите медии, а в този момент и огромните софтуерни компании – може би даже повече. Трябва да се анулира раздел 230 (от закона за етиката в областта на връзките! “ – написа американският водач. Раздел 230 пази интернет фирмите от правосъдни искове за издание, заличаване или друго модериране на контент на ползвателите, предава Фокус.

Тръмп неведнъж е упреквал демократичните американски медии, че се пробват да прикрият корумпираните дейности на фамилията на своя противник на идните президентски избори, демократът Джо Байдън.

Според Тръмп медиите в Съединени американски щати прекомерно интензивно отразяват обстановката с ковид в страната, като обръщат доста по-малко внимание на други събития.

Говорим по-специално за електронната преписка на сина на Байдън, Хънтър, от която следва, че той е уредил представител на украинската енергийна компания Burisma Holdings, в борда на която той беше член, да се срещне с татко си, до момента в който последният беше вицепрезидент Съединени американски щати.

Кореспонденцията е оповестена от New York Post, само че другите медии, съгласно американския водач, не обръщат задоволително внимание на тази тематика.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР