Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви днес, че няма възражения

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви днес, че няма възражения
Коментари Харесай

Тръмп не е против търговия между Париж, Берлин и Техеран

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи през днешния ден, че няма възражения против това Франция и Германия да продължат комерсиалните си връзки с Иран, макар отхвърли му да удостовери спазването на нуклеарното съглашение от Техеран, съобщи Франс прес.

"Казах им: продължавате да вършиме пари. Не се безпокойте. Вие продължавайте да си печелите пари ", сподели Тръмп в изявление, записано в петък и излъчено през днешния ден по Фокс нюз.

"Те са другари. Истински другари. Разбирам се с всичките, и с Еманюел и с Ангела ", продължи американският президент, имайки поради френския си сътрудник Макрон и немската канцлерка Меркел.

В петък държавният секретар на Съединени американски щати Рекс Тилърсън уточни, че администрацията на Тръмп не се пробва да блокира търговията сред Европейски Съюз и Иран.

В изявлението за Фокс нюз Тръмп още веднъж посочи, че Съединените щати са доста добре готови за всевъзможни благоприятни условия по отношение на Северна Корея в случай че стане належащо.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР