Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че твърде много хора

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че твърде много хора
Коментари Харесай

Тръмп: Мексико не прави нищо, за да спре мигрантите

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че прекалено много хора идват от Мексико в страната и че разнообразни стратегии ги пазят от депортация. Това написа Washington Post, представен от " Фокус ".
По-рано предходната година Тръмп приключи програмата от времената на неговия предходник Барак Обама, защитаваща от депортиране децата на мигранти, родили се на територията на Съединени американски щати. По-късно федерален арбитър подреди администрацията да продължи да издава позволения за престой.
„ Мексико не прави нищо, с цел да приключи незаконната миграция и се присмива на глупавите ни закони за миграцията “, съобщи Тръмп. Той добави, че Мексико „ би трябвало да приключи потоците на опиати и мигранти или ние ще спрем тяхната крава-хранителна НАФТА “.
В момента Съединени американски щати, Канада и Мексико предоговарят Северноамериканското съглашение за свободна търговия (НАФТА), за което Тръмп счита, че вреди на стопанската система на Съединени американски щати.
Същевременно президентът настоя, че граничната полиция не може да си свърши добре работата, поради „ смешните демократични закони “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР