Президентът на САЩ, Доналд Тръмп заяви, че не е готов

...
Президентът на САЩ, Доналд Тръмп заяви, че не е готов
Коментари Харесай

Washington Examiner: Тръмп не е готов да сключи сделка с Китай, а преговорите...

Президентът на Съединени американски щати, Доналд Тръмп съобщи, че " не е подготвен " да подписа комерсиална договорка с Китай, и че плануваната през септември среща сред представители на Белия дом и Пекин може да бъде анулирана, написа пише американското издание Washington Examiner, представено от Фокус.

Отмяната на срещата би нараснала вероятността администрацията на Тръмп да извърши опасността си да вкара нови мита върху китайски артикули на стойност 300 милиарда $.

Те щяха да бъдат въведени през септември, и то единствено при положение, че Пекин и Вашингтон не съумеят да се спогодят. 

„ Говорим с Китай. Ние не сме подготвени да сключим договорка, само че ще забележим какво ще се случи ", сподели Тръмп пред кореспонденти.

" Ще забележим дали ще изпълним или не срещата си през септември. Ако го създадем, това е добре. Ако не го създадем, това също е добре. ", добави американският президент. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР