Президентът на САЩ Доналд Тръмп вярва, че разследването на руската

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп вярва, че разследването на руската
Коментари Харесай

Тръмп: Разследването на руската сага прави страната ни да изглежда много зле

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп има вяра, че следствието на съветската интервенция на американските избори през 2016 година " прави страната да наподобява доста зле ", оповестяват Агенция Франс Прес и други медии.

В изявление за вестник " Ню Йорк таймс " американският общественик също има вяра, че специфичният прокурор Робърт Мълър заслужено ще се държи с него. Това обаче е в несъгласие със зачестилите офанзиви на републиканците по адрес на Мълър.

" Прави страната да наподобява доста зле и слага страната в доста неприятна позиция ", акцентира американският водач пред изданието и добави, че колкото по-бързо бъде позволен въпросът, толкоз по-добре за страната.

Президентът добави, че не е угрижен по отношение на продължаващото следствие, защото " всеки знае ", че няма съдействие с Русия.

" Няма съдействие. Но аз мисля, че той ще бъде обективен ", сподели Тръмп, разяснявайки Мълър.

Доналд Тръмп повтори, че обвиняванията са фиктивен от демократите като опрощение за изгубените избори.

Държавният глава на Съединени американски щати също се дистанцира от някогашния началник на предизборния си щаб Пол Манафорт, който е първият с повдигнати обвинявания по отношение на следствието на съветската сага.

Той работи за мен три месеца и половина, сподели Тръмп по време на 30-минутното изявление във Флорида, споменавайки връзките на Манафорт и с други републиканци.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР