Президентът на САЩ Доналд Тръмп в разговор с президента на

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп в разговор с президента на
Коментари Харесай

Тръмп отпуска на Сеул оръжие за милиарди

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп в диалог с президента на Южна Корея Мун Чже ин утвърди " многомилионните " доставки на оръжие за Сеул. Това се показва в изказването на Белия дом.

Белият дом удостовери, че Тръмп е одобрил премахването на рестриктивните мерки върху тежестта на бойните глави, ситуирани в Южна Корея.

 Русия плаши с боен отговор при разрастване на американското ПРО в Южна Корея
Русия плаши с боен отговор при разрастване на американското ПРО в Южна Корея

Русия щяла да сътвори " противотежест "

" Президентът Тръм даде утвърждението си на самодейността на Южна Корея да отстрани рестриктивните мерки върху бойния товар на своите ракети ", се споделя в известието от Белия дом.

 Северна Корея се похвали с атомна бомба
Северна Корея се похвали с атомна бомба

Държавната организация заяви за триумф...

Президентската администрация добави, че " Тръмп също по принцип изрази утвърждението си за придобиването от Южна Корея на оръжия и съоръжение на Съединени американски щати за милиарди долари ".

По-рано беше обявено, че Вашингтон и Сеул са се споразумели да отстранен рестриктивните мерки върху тежестта на бойни глави, конфигурирани върху ракети, ситуирани в Южна Корея.

 Петте страни от БРИКС
Петте страни от БРИКС " изрично осъждат " нуклеарния тест на Северна Корея

Бразилия, Русия, Индия, Китай и Южна Африка

Разговорът сред двамата водачи се състоя часове след следващия нуклеарен опит на КНДР. Пхенян заяви за сполучливото тестване на водородната бомба.

Дори преди новия нуклеарен тест Тръмп даде сходно концептуално утвърждение за закупуването на оръжие от страна на Южна Корея
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР